Cenzaa

 

De natuur voorziet ons van mooie ingrediënten. Cenzaa gebruikt deze producten graag met respect voor die natuur die ons zoveel moois te bieden heeft. Rijke plantenoliën, geneeskrachtige kruiden en bijzondere werkstoffen zijn eeuwen geleden ontdekt, maar in de loop der jaren is de kennis voor het gebruik van deze natuurlijke producten grotendeels verdwenen. Met Cenzaa kunt u de natuur opnieuw ontdekken en staat ze dichterbij dan ooit. 

Onze natuurlijke producten voelen niet alleen aangenaam aan op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor je huid optimaal herstelt en maximale huidverbetering ontstaat.

Cenzaa producten zijn uiteraard niet op dieren getest, bevatten geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen. Cenzaa neemt de verantwoordelijkheid uit respect voor de natuur, van ontwikkeling tot productie.

Treedt binnen in de wereld van Cenzaa en beleef een gevoel van rust en welzijn.

Laat je zintuigen aangenaam verrast worden.

 

Bindweefselmassage

Dit is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling.

Met deze massage worden onder andere de volgende affecten bereikt:

Verbetering van de huidconditie waardoor fijne lijntjes, huidverslappingen en littekens verbeteren - stimulering van de huiddoorbloeding - opnameverbetering van werkstoffen - bevordering van de celdeling - zichtbaar gezondere huid

 

Wat zijn fruitzuren en wat doen ze voor de huid?

Fruitzuren zijn natuurlijke organische zuren en hebben een diepreinigende werking op de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid zich sneller vernieuwt. Het geeft de huid stevigheid, stimuleert het celvernieuwingsproces en werkt hydraterend. Deze behandeling wordt niet in de zomermaanden gegeven. Een fruitzuurpeeling kan ingezet worden voor: een fijnere huidstructuur, verwijdering van dode huidcellen, vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes, een betere huidskleur, vermindering van acne, betere hydratatie en een voelbare gladdere huid.

De combinatie van bindweefselmassage mét fruitzuren is dé behandeling tegen veroudering!

 

Microdermabrasie wat is dat nu eigenlijk?

Dit is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De huid krijgt een gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Werkstoffen worden beter opgenomen en de huid zal zachter en gladder aanvoelen. 

Deze behandeling is mooi in te zetten bij fijne rimpels, de onzuivere huid, acne littekens, rokershuid, grove poriën en een futloze huid.

 

Microneedling dermapen

De pen maakt gebruik van steriele naaldjes die kleine minuscule verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar "verwonden" de huid precies genoeg om deze op natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door deze prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen.

Een erg mooie behandeling bij lijntjes en rimpels, acne littekens, littekens van andere aard, pigmentstoornis en grote poriën.

Deze behandeling werkt nog weken door in de huid.

 

Om tot het beste resultaat te komen kijken we samen naar de meest geschikte behandelmethode.

 

Mayee

 

Ik ben Mayee, de eerlijke huidverzorging voor zichtbare huidverbetering op professioneel niveau. Ik breng het evenwicht terug, zodat jij geniet van de pure schoonheid en kracht van een stralende huid. Alle formules van Mayee zijn volledig transparant, zodat jij echt weet wat er wel en niet in jouw huidverzorgingsproduct zit. Zo kun jij een evenwichtige eerlijke keuze maken voor jouw huid.

 

Overige merken

 

Heliocare (zonverzorging), Mintenz (minerale make-up), Scrub & Rub (lichaamsverzorging), HappySoaps, Loveli, Pododip (voetverzorging), samenwerkende pedicures, Tweezerman (pincetten), 1944 mascara's, Marc Inbane

 

 Marloes Mulder-Severin

 

Staringstraat 1

7471 ZC Goor

Telefoon: 0547-273212

K.v.K.: 08111770

Mail: salon.marloes@hetnet.nl